Můžou posloužit jako lowcarb pečivo na naplnění.
Dobrou chuť a pokud se vám recept líbí sleduj i ↙️
https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=
- 45m
- 10 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
150 g |
150 g |
2 kusy |
2 kusy |
170 g |
170 g |
90 g |
90 g |
120 g |
120 g |
20 g |
20 g |
2 lžičky |
2 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Škvarky, vejce a žervé si rozmixujeme a poté přimícháme zbytek ingrediencí. Mokrýma rukama tvarujeme bochánky a pečeme na 180 stupňů dozlatova (cca 45 minut).
Makronutrienty
8%
48%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 519 kJ | 787 kJ |
Kalorická hodnota | 363 kcal | 188 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,55 g
1,9 g |
2,36 g
0,984 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,455 SVJ | 0,236 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
26,2 g
8,21 g |
13,6 g
4,25 g |
Bílkoviny | 28,4 g | 14,7 g |
Sůl | 0,814 g | 0,422 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů