Škvarkové bagetky z jogurtu LC

Lidka

Výborné a jednoduché LC pečivo podle receptu Pavly Burghardtové.

Škvarkové bagetky z jogurtu LC

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 2 kusy
jogurt bílý, rostlinná alternativa 120 g
mouka lněná 3 lžíce
mouka mandlová z mandlových jader 2 lžíce
vepřové škvarky 2 hrsti
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Vyšleháme mokré suroviny, smícháme všechny suché a pak spojíme. Nakonec přidáme nasekané škvarky. Vytvarovat mokrýma rukama, nahoře naříznout a posypat hrubou solí a zrníčky. Péct na 180-200° horkovzduch. Pekla jsem ve formě na bagety.

    Vyšleháme mokré suroviny, smícháme všechny suché a pak spojíme. Nakonec přidáme nasekané škvarky. Vytvarovat mokrýma rukama, nahoře naříznout a posypat hrubou solí a zrníčky. Péct na 180-200° horkovzduch. Pekla jsem ve formě na bagety.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů