Škvarkové bagetky z jogurtu LC
Výborné a jednoduché LC pečivo podle receptu Pavly Burghardtové.
- 1h
- 5 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 5 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vejce slepičí střední, m | 2 kusy |
jogurt bílý, rostlinná alternativa | 120 g |
mouka lněná | 3 lžíce |
mouka mandlová z mandlových jader | 2 lžíce |
vepřové škvarky | 2 hrsti |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Vyšleháme mokré suroviny, smícháme všechny suché a pak spojíme. Nakonec přidáme nasekané škvarky. Vytvarovat mokrýma rukama, nahoře naříznout a posypat hrubou solí a zrníčky. Péct na 180-200° horkovzduch. Pekla jsem ve formě na bagety.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů