Škvarkové bagetky z jogurtu LC

Lidka

Škvarkové bagetky z jogurtu LC

Výborné a jednoduché LC pečivo podle receptu Pavly Burghardtové.

Postup přípravy

  1. Vyšleháme mokré suroviny, smícháme všechny suché a pak spojíme. Nakonec přidáme nasekané škvarky. Vytvarovat mokrýma rukama, nahoře naříznout a posypat hrubou solí a zrníčky. Péct na 180-200° horkovzduch. Pekla jsem ve formě na bagety.

    Vyšleháme mokré suroviny, smícháme všechny suché a pak spojíme. Nakonec přidáme nasekané škvarky. Vytvarovat mokrýma rukama, nahoře naříznout a posypat hrubou solí a zrníčky. Péct na 180-200° horkovzduch. Pekla jsem ve formě na bagety.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte