SKOŘICOVÍ ŠNECI - LC

Skvělý, boží, sladký, voňavý a samozřejmě, jak je u mne zvykem, plný bílkovin - lowcarb dezert či snídaně. Děkujeme Tereze Kubešové za recept: Více inspirace na INSTAGRAMU www.instagram.com/b_to_my_b/

SKOŘICOVÍ ŠNECI - LC

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
mozzarella 125 g
tvaroh měkký nízkotučný 60 g
vajíčka 1 kus
mouka lněná 40 g
mandlová mouka 40 g
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
máslo čerstvé 40 g
xylitol 20 g
skořice mletá 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Mozzarellu s tvarohem a vejcem projedu tyčákem a pak přimíchám mouky. Vypracuji těsto a rozválím přes potravinovou folii. Pak rozpustím máslo se sladidlem a skořicí a těsto tím pomažu. Zatočím a nechám vychladnout. Pak až nakrájím na šneky a upeču v troubě na 180 čtvrt hodiny.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů