Skořicoví šneci - LC
Mám strašně ráda kombinaci másla a skořice, takže jsem zkoušela různé varianty Trdelníků, ale nebylo to nikdy ono. Až jsem Trdelník zmenšila na šneka a je to skvělý, boží, sladký, voňavý a samozřejmě, jak je u mne zvykem, plné bílkovin! Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/
- 1h
- 10 porcí
- středně obtížné
- Historické
- Mixér
- Moučníky a dezerty
- Mražení a chlazení
- Párty pro děti
- Pečení
- Silvestr
- Snídaně
- Vegetariánské recepty
- Velikonoce
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
mozzarella | 125 g |
tvaroh měkký nízkotučný | 60 g |
vajíčka | 1 kus |
mouka lněná | 40 g |
mandlová mouka | 40 g |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 6 g |
máslo čerstvé | 40 g |
xylitol | 20 g |
skořice mletá | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Mozzarellu s tvarohem a vejcem projedu tyčákem a pak přimíchám mouky. Vypracuji těsto a rozválím přes potravinovou folii. Pak rozpustím máslo se sladidlem a skořicí a těsto tím pomažu. Zatočím a nechám ztuhnout v lednici.
-
Pak až nakrájím na šneky a upeču v troubě na 180°C/15 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů