Skořicoví šneci - LC

Mám strašně ráda kombinaci másla a skořice, takže jsem zkoušela různé varianty Trdelníků, ale nebylo to nikdy ono. Až jsem Trdelník zmenšila na šneka a je to skvělý, boží, sladký, voňavý a samozřejmě, jak je u mne zvykem, plné bílkovin! Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/

Skořicoví šneci - LC

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
mozzarella 125 g
tvaroh měkký nízkotučný 60 g
vajíčka 1 kus
mouka lněná 40 g
mandlová mouka 40 g
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 6 g
máslo čerstvé 40 g
xylitol 20 g
skořice mletá 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Mozzarellu s tvarohem a vejcem projedu tyčákem a pak přimíchám mouky. Vypracuji těsto a rozválím přes potravinovou folii. Pak rozpustím máslo se sladidlem a skořicí a těsto tím pomažu. Zatočím a nechám ztuhnout v lednici.

  2. Pak až nakrájím na šneky a upeču v troubě na 180°C/15 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů