Skládaný salát s fenyklem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Skládaný salát s fenyklem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
mangold 6 listů
kapusta kadeřavá, kadeřávek 2 g
rajčata cherry 10 kusů
žlutá paprika 1 kus
opuncie - kaktusový fík 10 g
kukuřice sterilovaná 50 g
kompot z červeného rybízu 50 g

Postup přípravy

  1. Na talíř postupně naskládáme listy mangoldu a kadeřávku. Přidáme celá malá rajčátka, na proužky nakrájenou papriku, oloupanou a na plátky nakrájenou opuncii. Navrch vše posypeme kukuřicí a rakytníkem. Vše pokapeme šťávou z rakytníku a nakonec ozdobíme čerstvými listy fenyklu. Salát není třeba nijak dochucovat, stačí rakytníková/rybízová šťáva.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů