Skládaný salát s fenyklem
- 10m
- 2 porce
- středně obtížné
- Bez tepelné úpravy
- Jíme venku
- Obědy a večeře
- Párty
- Přílohy
- Rostlinný původ
- Saláty
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
mangold | 6 listů |
kapusta kadeřavá, kadeřávek | 2 g |
rajčata cherry | 10 kusů |
žlutá paprika | 1 kus |
opuncie - kaktusový fík | 10 g |
kukuřice sterilovaná | 50 g |
kompot z červeného rybízu | 50 g |
Postup přípravy
-
Na talíř postupně naskládáme listy mangoldu a kadeřávku. Přidáme celá malá rajčátka, na proužky nakrájenou papriku, oloupanou a na plátky nakrájenou opuncii. Navrch vše posypeme kukuřicí a rakytníkem. Vše pokapeme šťávou z rakytníku a nakonec ozdobíme čerstvými listy fenyklu. Salát není třeba nijak dochucovat, stačí rakytníková/rybízová šťáva.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů