Semifreda s příchutí tiramisu

Dagmar Kazdová

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Semifreda s příchutí tiramisu 1 další fotka

Postup přípravy

  1. Celá vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, pak mouku a prášek do pečiva.

    Natřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme. Z vychladlého piškotu vykrojíme formičkou semifreda a pokapeme uvařenou kávou s rumem. Vykrojené kousky potřeme marmeládou. Do formiček na semifreda vložíme fólii nebo proužek pečícího papíru, a pak vložíme vykrojené těsto. Zbytek formičky vyplníme šlehačkovou náplní.

  2. Šlehačku ušleháme do tuha a přidáme podle návodu ZEESAN. Naplníme formičky a urovnáme do roviny. Dáme ztuhnout do lednice alespoň na 1 hodinu. Pak vyjmeme semifreda z formiček a ozdobíme podle chuti.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte