SELSKÁ OMELETA - LC

Rychlé lowcarb jídlo - zdravé a chutné, tak to má být! Děkujeme Věře Husákové za tip :)

SELSKÁ OMELETA - LC

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
kedlubna 0,5 kusu
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 30 g
vajíčka 2 kusy
sádlo 1 lžíce
sůl 2 špetky
kurkuma mletá 1 špetka
hořčice plnotučná 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Kedlubnu na skus uvařím v osolené vodě s trochou kurkumy, na lžíci sádla opeču, přidám nakrájenou šunku a zaliji 2 rozšlehanými vejci. Pod pokličkou na mírném ohni opeču, pomocí talíře otočím a dopeču, potřu hořčicí a dám zeleninu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů