SEKANÁ SE ŠPENÁTEM A KEDLUBNOVÝMI TOLÁRKY

Oli

SEKANÁ SE ŠPENÁTEM A KEDLUBNOVÝMI TOLÁRKY

Parádní lowcarb jídlo...

Děkujeme Věře Husákové za skvělý recept :)

Postup přípravy

  1. Vše smíchám a nechám v lednici 2 hodiny odležet, pak nanesu na potravinářskou folii, pokladu čerstvým baby špenátem a hranolkem sýru. Pomocí folie pevně zaroluji, na alobal dám plátky uzeného boku s česnekem, přeložím tam sekanou a zabalím.

  2. Dám na pekáč, trochu podliji studenou vodou a peču na 190°C /40´. Pak vyndám z alobalu a peču ještě 10minut. Sekanou vyndám, výpek dám do kastrůlku, přidám trochu vody, rozmixuji, krátce povařím, pak vmíchávám studené máslo do zhoustnutí šťávy.

  3. Kedlubnu nakrájím na cca 3mm silné plátky a povařím v osolené vodě s kurkumou na zkus. Stříknu olejem, posypu kořením a peču v HF 15minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte