Včera jsem fotku oběda nestihla vložit
- 1h:10m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Vločkový knedlík | |
---|---|
40 g |
40 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
2 lžíce |
2 lžíce |
1 špetka |
1 špetka |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Těsto dáme do vymazaného hrnku, do mikrovlnky na 3.5minuty
-
RECEPT NA SEGEDÍN :
na pánvi na minimum tuku osmažíme cibuli a přidáme na kostky nakrájené libové vepřové maso, které necháme zatáhnout. Přidáme sladkou papriku a ihned podlijeme trochou vody. Dáme sůl, pepř, kmín a dusíme, když je maso měkké, přidáme sterilizované, nebo kysané bílé zelí a necháme ještě krátce podusit.Kdo má rád, přidá česnek. Zahustíme lžíci špaldové mouky,nebo nastrouhaným bramborem.
Makronutrienty
61%
24%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 871 kJ | 1 357 kJ |
Kalorická hodnota | 208 kcal | 324 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
27,3 g
1,64 g |
42,6 g
2,55 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 2,73 SVJ | 4,26 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,28 g
2,09 g |
9,79 g
3,25 g |
Bílkoviny | 10,9 g | 16,9 g |
Sůl | 0,992 g | 1,55 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů