Segedínský guláš - LC

Laduš

Segedínský guláš - LC

Vynikající a nízkosacharidový. Klasický recept zdravě a chutně. :)

Jako přílohu si můžete dát např. LC mandlový knedlík nebo třeba vařenou kedlubnu.

Postup přípravy

  1. Omyté maso jsem odblanila a nakrájela na kostky. Cibuli jsem nakrájela nadrobno.

  2. Ve větším kastrole jsem rozehřála sádlo a cibuli jsem v něm osmažila do zlatova. Přidala jsem maso a opekla. Potom jsem maso osolila, okořenila mletým pepřem, poprášila sladkou paprikou a ještě chvilku osmahla. Pak jsem maso podlila vodou, přiklopila a dusila. Během dušení jsem ještě podle potřeby podlila vodou.

  3. Když bylo maso téměř měkké, vyjmula jsem ho z kastrolu velkou děrovanou lžící a šťávu s cibulí jsem promixovala tyčovým mixérem. Pak jsem maso vložila zpět, přidala zelí a dusila, až bylo maso hotové.

  4. Nakonec jsem přimíchala smetanu a ještě krátce povařila.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte