Segedín se sojovou smetanou,špaldový knedlík.
- 3h:13m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
olej řepkový | 2 lžíce |
vepřová plec | 600 g |
cibule | 1 kus |
paprika sladká mletá | 1 lžíce |
paprika sladká mletá uzená | 1 lžička |
kmín drcený | 1 lžička |
sůl | 2 lžičky |
kysané bílé zelí | 400 g |
jíška světlá | 50 g |
voda | 200 ml |
smetana na vaření | 1 kus |
Postup přípravy
-
Na pánvi osmažíme cibulku,přidáme kousky vepřového masa a opečeme.Zasypeme sladkou paprikou,trošku uzené,drcený kmín,sůl,promícháme.Přidáme 1 sáček kysaného zelí,4 lžíce máslové jíšky,zalijeme vodou,nebo vývarem a přendáme do PH.Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny
-
Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů