Segedín se sojovou smetanou,špaldový knedlík.

Segedín se sojovou smetanou,špaldový knedlík.

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
olej řepkový 2 lžíce
vepřová plec 600 g
cibule 1 kus
paprika sladká mletá 1 lžíce
paprika sladká mletá uzená 1 lžička
kmín drcený 1 lžička
sůl 2 lžičky
kysané bílé zelí 400 g
jíška světlá 50 g
voda 200 ml
smetana na vaření 1 kus

Postup přípravy

  1. Na pánvi osmažíme cibulku,přidáme kousky vepřového masa a opečeme.Zasypeme sladkou paprikou,trošku uzené,drcený kmín,sůl,promícháme.Přidáme 1 sáček kysaného zelí,4 lžíce máslové jíšky,zalijeme vodou,nebo vývarem a přendáme do PH.Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny

  2. Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů