Sardinková pomazánka s pažitkou a ricottou
- 10m
- 4 porce
- jednoduché
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
sardinky ve vlastní šťávě | 125 g |
ricotta, syrovátkový sýr | 150 g |
pažitka nať čerstvá | 10 g |
Postup přípravy
-
Šťávu ze sardinek slijeme, pažitku nakrájíme najemno. V misce vše smícháme. Osolíme a opepříme dle chuti. Pokud máte rádi pomazánku pikantnější, můžete přidat trochu chilli papriky, hořčice, utřeného česneku nebo nasekaných kapar.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů