Salát z rukoly a pomeranče

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Salát z rukoly a pomeranče

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
rukola 120 g
pomeranč 1 kus
rajčata 1 kus
olivový olej 1 lžička
slunečnicová semínka 30 g
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Rukolu omyjeme, rajče nakrájíme Pomeranč oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zakápneme 4 kapkami olivového oleje, osolíme. Salát promícháme.

  2. Semínka opražíme nasucho na pánvi do světle hnědé barvy. Horká semínka nasypeme na salát a znovu vše promícháme. Tip Semínka do salátu sypeme horká, salát pak více voní.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů