Salát s tuňákem a vajíčkem

Julie Zákostelecká - Paleozdravě

Lehký salát s tuňákem si klidně můžete dát jako hlavní jídlo. Můžete si jej připravit večer doma a vzít s sebou v krabičce na druhý do práce.

Salát s tuňákem a vajíčkem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
ledový salát 150 g
rajčata cherry 100 g
fazolové lusky čerstvé 100 g
tuňák ve vlastní šťávě 100 g
vejce slepičí střední, m 1 kus
majonéza 30 g
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Fazolové lusky lehce uvaříme, necháme vychladnout. Uvařené vajíčko nakrájíme na čtvrtky nebo na kolečka. Ostatní suroviny na salát promícháme, přidáme fazolové lusky, okořeníme a ozdobíme vajíčkem. Fazolové lusky můžeme nahradit jinou zeleninou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů