Salát s kompotovaným ovocem
Na zahradě roste celou zimu kadeřávek. S ovocem je to výborná kombinace.
- 3m
- 2 porce
- středně obtížné
- Bez tepelné úpravy
- Předkrmy
- Rostlinný původ
- Saláty
- Snídaně
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Velikonoce
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kapusta kadeřavá, kadeřávek | 3 g |
rajčata cherry | 10 kusů |
broskvový kompot | 50 g |
cibulka jarní, sečka | 2 kusy |
červená paprika | 0,3 kusu |
olivový olej s balzamikem | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Mladé listy kadeřávku otrháme od středového stonku, rajčata nakrájíme na poloviny, papriku na proužky a cibulku na drobno. Přidáme rozmačkané kompotované ovoce a balzamikový ocet. Všechno promícháme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů