Salát s kompotovaným ovocem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Na zahradě roste celou zimu kadeřávek. S ovocem je to výborná kombinace.

Salát s kompotovaným ovocem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kapusta kadeřavá, kadeřávek 3 g
rajčata cherry 10 kusů
broskvový kompot 50 g
cibulka jarní, sečka 2 kusy
červená paprika 0,3 kusu
olivový olej s balzamikem 1 lžička

Postup přípravy

  1. Mladé listy kadeřávku otrháme od středového stonku, rajčata nakrájíme na poloviny, papriku na proužky a cibulku na drobno. Přidáme rozmačkané kompotované ovoce a balzamikový ocet. Všechno promícháme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů