Rychlo koláč s hruškami

Barča Havlová

Rychlo koláč s hruškami

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
hladká mouka pšeničná celozrnná 250 g
vejce slepičí střední, m 1 kus
vaječný žloutek 1 kus
kokosový olej 55 g
kypřící prášek do pečiva 1 špetka
vanilkový extrakt 1 lžička
prášek proteinový, vanilka 20 g
mléko polotučné 200 ml
cukr třtinový 70 g
hruška 2 kusy
kakaový prášek na vaření 1 lžička
kokos sušený, strouhaný 1 lžička

Postup přípravy

  1. Odebereme malé množství kokosového oleje a mouky na vymazání a vypání formy.

  2. Smícháme si sypké ingredience, přidáme tekuté. Těsto by mělo být "tak akorát" ani tekuté, ani moc husté.

  3. Těsto jsem nalila do formy. Ozdobila nakrájenou hruškou, posypala kakaem a na závěr ještě přidala kokos, protože jsem neměla oříšky. Takto připravené těsto dáme do trouby na 190°C asi na 25 - 30 minut.

  4. Koláč nádherně voní a na to, jaká to byla improvizační rychlovka, i naprosto božsky chutná!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů