Jednoduchá, rychlá rybičková klasika. Výborná:)
- 5m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
1 kus |
1 kus |
125 g |
125 g |
Palouček, Lučina, Žervé 100 g |
100 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 kus |
1 kus |
1 snítka |
1 snítka |
Postup přípravy
-
Cibulku a petrželku jsem nakrájela na jemno. Rozetřela s paloučkem, avokádem a sardinkami. Dochutila jsem citronovou šťávou, solí a pepřem.
Makronutrienty
19%
26%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 725 kJ | 925 kJ |
Kalorická hodnota | 173 kcal | 221 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,17 g
2,31 g |
6,59 g
2,95 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,517 SVJ | 0,659 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
14,7 g
2,9 g |
18,8 g
3,7 g |
Bílkoviny | 6,89 g | 8,79 g |
Sůl | 0,336 g | 0,428 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů