Rybí výpečky - LC

Milovníkům ryb se jistě sbíhají sliny...takovéto nízkosacharidové jídlo upekla Boženka Vaculková...mňam a děkujeme za recept:)

Rybí výpečky - LC

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
kapr obecný 1 500 g
česnek 1 palička
cibule 1 kus
slanina anglická 50 g
olivový olej 1 lžíce
sůl 2 lžičky
kmín drcený 2 lžičky
paprika sladká mletá 1 lžička
máslo čerstvé 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Rybu nakrájet na menší podkůvky, osolit, okmínovat, poprášít ml sl paprikou dát na máslem vymazaný pečící papír. Přidat stroužky česneku, kousek slaniny, cibuli na proužky, vložit mezi rybu pokapat olivovým olejem, péct na 180st 45 minut do zezlátnutí.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů