Rybí výpečky - LC
Milovníkům ryb se jistě sbíhají sliny...takovéto nízkosacharidové jídlo upekla Boženka Vaculková...mňam a děkujeme za recept:)
- 50m
- 6 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 6 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
kapr obecný | 1 500 g |
česnek | 1 palička |
cibule | 1 kus |
slanina anglická | 50 g |
olivový olej | 1 lžíce |
sůl | 2 lžičky |
kmín drcený | 2 lžičky |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
máslo čerstvé | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Rybu nakrájet na menší podkůvky, osolit, okmínovat, poprášít ml sl paprikou dát na máslem vymazaný pečící papír. Přidat stroužky česneku, kousek slaniny, cibuli na proužky, vložit mezi rybu pokapat olivovým olejem, péct na 180st 45 minut do zezlátnutí.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů