Ryba na bylinkách, kedlubnové brambory a rukolový salátek

Oli

Oběd do 15 minut hotový a tááák dobrý a zdravý...:)

Ryba na bylinkách, kedlubnové brambory a rukolový salátek

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
pstruh lososovitý filet 150 g
sůl himálajská jemná 1 g
kořenicí směs na ryby 0,25 lžičky
rozmarýn 1 snítka
tymián čerstvý 2 snítky
máslo čerstvé 1 lžička
olivový olej 1 lžička
kedlubna 1 kus
kmín drcený 1 lžička
sůl himálajská jemná 1 g
směs listových salátů 1 hrst
dýňový olej 1 lžička
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
sůl himálajská jemná 1 g
majonéza 1 lžička
zakysaná smetana 1 lžíce
sůl 1 špetka
bylinky čerstvé směs 1 hrst

Postup přípravy

  1. Na oleji a másle si orestujeme okořeněný filet ryby. Přidáme snítky bylinek, přiklopíme děrovanou pokličkou a vypneme.

  2. Mezitím si okrájenou kedlubnu nakrájíme na kostičky, okořeníme a uvaříme jako brambory - asi 5 mimut.

  3. Majolku si smícháme se zakysanou smetanou, přidáme nasekané bylinky (já pažitku+petrželku), osolíme a hotovo.

  4. Servírujeme s barevnou zeleninkou a pochutnáváme si na zdravém jídle :).

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů