Rozházený hamburger "Naháč"
Zdravější lowcarb varianta oblíbeného jídla. Pokud se vám recept líbí, sledujte mě prosím i zde: https://www.instagram.com/p/CpCeQPSLur7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 15m
- 4 porce
- středně obtížné
- Americké
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Párty
- Silvestr
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
maso mleté | 600 g |
kořenicí směs provensálské bylinky | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 0,3 lžičky |
sýr eidam 30%, plátky | 50 g |
bílý jogurt | 150 g |
majonéza | 1 lžíce |
česnek stroužky | 3 kusy |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
slanina anglická | 100 g |
rajčata | 4 kusy |
ledový salát | 4 listy |
cibule červená | 1 kus |
nakládané kyselé okurky | 4 kusy |
křen selský, kořen | 200 g |
Postup přípravy
-
Maso si vychutíme a pomalu opečeme z obou stran, poté přidáme sýr a necháme ho rozpustit.
-
Na dip si vše si smícháme dle vlastní chuti.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů