Roštěná na cibuli s chřestem

Lenny73

Sezóna chřestu je krátká - honem si uvaříme skvělý lowrarb oběd. Snídaně, obědy, svačiny, večeře, vše po kupě můžete sledovat: https://www.instagram.com/p/CdshWnqLfht/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Roštěná na cibuli s chřestem

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
hovězí maso, nízký roštěnec, roštěná 500 g
cibule 2 kusy
hořčice plnotučná 1 lžíce
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
kořenicí směs kari, jemné 1 lžička
rozmarýn 3 snítky
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
chřest zelený 20 kusů
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na plátky a lehce na straně nařízneme, lehce ho rukou naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. V hrnci (já v multifunkčním - Salente Cuco) rozehřejeme lžíci másla a zprudka opečeme maso dozlatova z obou stran. Poté vyjmeme a dáme opéct cibuli, když je dostatečně zlatavá přidáme hořčici a promícháme. Pak vrátíme maso, lehce podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka (já na program dušení 30 minut).

  2. Chřest si povaříme v osolené vodě doměkka.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů