Roštěná na cibuli a žampionech, celerové hranolky
Oblíbená klasika, jen lowcarb...poznali byste rozdíl? Další recepty a návody ➡️ @hrisny_lowcarb 😍🍀 https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
- 1h:10m
- 4 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Pečení
- Pomalý hrnec
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hovězí maso, nízký roštěnec, roštěná | 600 g |
cibule | 2 kusy |
žampiony čerstvé | 4 kusy |
hořčice dijonská | 4 lžičky |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
sůl | 4 špetky |
pepř černý mletý | 4 špetky |
celer | 1 kus |
olivový olej | 1 lžička |
chilli sušené mleté | 1 špetka |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na pánev dáme máslo a osmažíme maso zprudka dozlatova. Poté vyjmeme, dáme do multifunkčního hrnce a na pánev dáme žampiony s cibulí, osolíme a opepříme, opečeme dozlatova. Přidáme k masu a dusíme v hrnci hodinu.
-
Celer nakrájíme, okořeníme, polijeme olejem a promícháme. Pečeme na 190 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů