Roštěná na cibuli a žampionech, celerové hranolky

Lenny73

Oblíbená klasika, jen lowcarb...poznali byste rozdíl? Další recepty a návody ➡️ @hrisny_lowcarb 😍🍀 https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Roštěná na cibuli a žampionech, celerové hranolky

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hovězí maso, nízký roštěnec, roštěná 600 g
cibule 2 kusy
žampiony čerstvé 4 kusy
hořčice dijonská 4 lžičky
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 4 špetky
pepř černý mletý 4 špetky
celer 1 kus
olivový olej 1 lžička
chilli sušené mleté 1 špetka
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na pánev dáme máslo a osmažíme maso zprudka dozlatova. Poté vyjmeme, dáme do multifunkčního hrnce a na pánev dáme žampiony s cibulí, osolíme a opepříme, opečeme dozlatova. Přidáme k masu a dusíme v hrnci hodinu.

  2. Celer nakrájíme, okořeníme, polijeme olejem a promícháme. Pečeme na 190 stupňů dozlatova.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů