ROLÁDA Z ČERVENÉ ŘEPY

Oli

Lehká lowcarb večeře, či pohoštění k vínu... Děkujeme Věře Husákové za recept :)

ROLÁDA Z ČERVENÉ ŘEPY

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
červená řepa, předvařená 300 g
lučina 200 g
zakysaná smetana 1 lžíce
kořenicí pasta, křen strouhaný 10 g
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Řepu nakrájím na tenká kolečka a vyskládám na potravinářskou folii tak, aby se trochu překrývala. V misce si smíchám zbytek surovin a potřu s tím řepu, posypu zelenou petrželkou a zaroluji. Nechám v lednici do druhého dne odležet.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů