Rohlíky - LC
Někdy je prostě to lowcarb pečivo žádoucí... Tyto rohlíky jsou od Lucie Vaňharové, děkujeme :)
- 1h
- 8 porcí
- středně obtížné
- Jíme venku
- Outdoor a trek
- Párty
- Pečení
- Pečivo
- Přílohy
- Silvestr
- Snídaně
- Svačiny a přesnídávky
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 8 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vláknina bramborová | 50 g |
vajíčka | 2 kusy |
sůl | 0,5 lžičky |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 lžička |
bílý jogurt smetanový | 1 lžíce |
mouka lněná | 2 lžíce |
mouka kokosová | 20 g |
mandlová mouka | 3 lžíce |
sýr gouda | 100 g |
slunečnicová semínka pražená | 1 hrst |
Postup přípravy
-
Bramborovou vlákninu zalít 15 lžícemi horké vody. Všechno smíchat, udělat rohlíky, péct na 220 stupňů 15 minut a potom stáhnout na 180°C a péct 40 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů