- 20m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
400 g |
400 g |
50 g |
50 g |
0,3 kusu |
0,3 kusu |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Filé necháme rozmrznout, osolíme a obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích.
-
Pečeme na pečícím papíře v troubě na nejvyšší teplotu cca 10 minut.
-
Na talíři ozdobíme kolečkem citronu.
Podáváme s bramborem a zeleninou.
Makronutrienty
38%
60%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 419 kJ | 1 000 kJ |
Kalorická hodnota | 100 kcal | 239 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
9,44 g
0,508 g |
22,5 g
1,21 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,944 SVJ | 2,25 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,37 g
0,073 g |
0,882 g
0,174 g |
Bílkoviny | 14,8 g | 35,2 g |
Sůl | 1,65 g | 3,94 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů