Ricottové kaiserky - LC

Oli

Výborné lowcarb pečivo, naplníme jako hamburger, nebo na cesty šunkou a sýrem, s pomazánkou... Děkujeme Daniele Sedláčkové za recept :)

Ricottové kaiserky - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
ricotta 250 g
psylium 3 lžíce
chia semínka 2 lžíce
sezamové semínko světlé 2 lžíce
slunečnicová semínka 2 lžíce
vajíčka 2 kusy
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
kmín drcený 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Vše smícháme (všechna semínka celá!), necháme chvilku odpočinout. Kdo nesnese psylium, může nahradit mletým lněným semínkem. Vytvarujeme 4 kaiserky, potřeme vejcem a posypeme sezamem. Péct na 150°C asi 60min do zlatova. (záleží na troubě)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů