Okamžitá improvizace s přílohou k rybě...čili rychlý a zdravý nízkosacharidový oběd...tudíž lowcarb budiž pochválen:). K tomu samozřejmě zeleninový salát a dommajonéza...
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Příloha | |
---|---|
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Syrovou červenou řepu olpupeme a nakrájíme na plátky.
Restujeme na ghí, okořeníme bylinkovou solí (nebo co máte rádi).
Můžete lehce podlít a podusit, já jsem si nechala na skus křupavou:).
-
K tomu tilápie orestovaná s kmínem na ghí.
A okurkový salát se zakysanou smetanou, domácí majolka...mňam.
Makronutrienty
78%
13%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 202 kJ | 1 030 kJ |
Kalorická hodnota | 48,3 kcal | 246 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
9,38 g
6,34 g |
47,7 g
32,3 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,938 SVJ | 4,77 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
1,09 g
0,647 g |
5,54 g
3,29 g |
Bílkoviny | 1,6 g | 8,14 g |
Sůl | 0,946 g | 4,81 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů