Ředkvičková pomazánka

Adéla Kábelová

Rychlá a dobrá pomazánka nebo dip k zelenině.

Ředkvičková pomazánka

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
ředkvičky 6 kusů
lučina 100 g
sýr gouda 40 g
hořčice plnotučná 1 lžička
olivový olej 2 lžičky
pažitka nať čerstvá 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř 1 špetka

Postup přípravy

  1. Do misky dáme lučinu, olivový olej, hořčici, nastrouhanou goudu a promícháme. Nastrouháme si ředkvičky a vymačkáme z nich přebytečnou vodu a dáme do misky. Osolíme, opepříme, přidáme pažitku a máme hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů