RED VELVET - nízkosacharidový

Evička

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

RED VELVET - nízkosacharidový 1 další fotka

Luxusní low carb (LC) a keto dort. Jeden z nejlepších dezertů, který je ozdobou každé oslavy či svatby...vynikající nízkosacharidový dort na výjimečné příležitosti...

Postup přípravy

  1. Vejce se stevii se šlehačku do husté pěny přidá se barvivo a ocet. Mouky se smíchají s kakaem. Do hmoty se přidá rozpuštěné máslo a podmasli promícha se a přidá se mouka.

  2. Pečeme při 175 stupnu 30minut. Nechá se vychladnout nebo ulezet do druhého dne.

  3. Vyšleháme hladký krém.

    Prokrojíme korpus na 3-4 pláty. Spojíme krémem, část si necháme na vrch a ozdobu.

    Dozdobíme ovocem, květy, čokoládou a dáme vychladit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte