Red Velvet-buchta z červené řepy

By Katiie

Red Velvet-buchta z červené řepy

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
hladká mouka kukuřičná 2 hrnky
ovesné vločky jemné 2 hrnky
červená řepa 2 kusy
vajíčka 2 kusy
kypřící prášek do pečiva 1,5 lžiček
bílý jogurt 150 g
sladidlo s aromatem (flavdrops) 10 g
čokoláda hořká, 70 - 85% 100 g
kokosový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Řepu uvař, nastrouhej a smíchej s ostatním (kromě čokolády). Peč ve formě (průměr 20 cm) na 180 stupňů cca 30 minut. Po vychladnutí polij 70% hořkou čokoládou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů