Red Velvet-buchta z červené řepy
- 45m
- 12 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 12 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
hladká mouka kukuřičná | 2 hrnky |
ovesné vločky jemné | 2 hrnky |
červená řepa | 2 kusy |
vajíčka | 2 kusy |
kypřící prášek do pečiva | 1,5 lžiček |
bílý jogurt | 150 g |
sladidlo s aromatem (flavdrops) | 10 g |
čokoláda hořká, 70 - 85% | 100 g |
kokosový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Řepu uvař, nastrouhej a smíchej s ostatním (kromě čokolády). Peč ve formě (průměr 20 cm) na 180 stupňů cca 30 minut. Po vychladnutí polij 70% hořkou čokoládou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů