Rebarborový koláč s tvarohem a drobenkou - LC

Sladce nesladce

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Rebarborový koláč s tvarohem a drobenkou - LC

Níukosacharidový (low carb) koláč je krásně vláčný, rebarbora nemá chybu...skvělý navinulý dezert.

Postup přípravy

  1. Vše na těsto prohněteme, pracujeme rychle, těsto bude lepit. Zabalíme a dáme odpočinout do lednice ideálně na dvě hodiny.

  2. Na tvarohovou vrstvu si vyšleháme bílky se sladidlem a vmícháme do tvarohu, ochutíme vanilkou.

    Těsto namačkáme do koláčové formy.

    Na něj nalijeme tvaroh.

  3. Rebarboru oloupeme, nakrájíme a poklademe s ní tvaroh.

    Vše na drobenku prohněteme prsty a nasypeme navrch koláče.

    Dáme péct na 180°C cca 35min.

    Dobrou chuť!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte