Raw kaše z ovsa

Teri Zdravá výživa

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Raw kaše z ovsa

Nevím jak to máte vy, ale pro me je snídaně nejoblíbenější jídlo dne! Snídat bych mohla od rána do večera

Postup přípravy

  1. Oves si přes noc namočte do vody, ráno vodu slijte a oves proplachněte. Kdo chce mit kaši jeste výživnejsi, můze oves nechat pár dni klíčit v kličidle. Lněné semínko si rozmixujte nebo rozemelte na prach. Přidejte oves, ovoce, citronovou šťávu a trochu mleka/vody a mixujte dohladka. Kdo ma rád vice sladké, může pro doslazeni přihodit i pár datli, ja je dávám až jako ozdobu. V připadě potřeby ještě dolijte trochu mléka/vody. Přendejte do misky a zdobte dle libosti. Dobrou chut!! ❤

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte