RAW chřestová pomazánka
Dnes som sa chystala urobiť tataráčik zo zelenej špargle, ale nevedela som nájsť blog, ktorým som sa inšpirovala. A keďže som mala suroviny nachystané, "ukuchtila" som túto veľmi chutnú nátierku ;-)
- 15m
- 2 porce
- středně obtížné
- Bez tepelné úpravy
- Evropská
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Mixér
- Oslava
- Paleo
- Pomazánky
- Primal
- Předkrmy
- Rostlinný původ
- Snídaně
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
chřest zelený | 250 g |
avokádo | 1 kus |
rajčata cherry | 3 kusy |
sůl | 1 špetka |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
V jednom mixéri som mierne rozmixovala špargľu, niekoľko hlavičiek som si odložila. V druhom mixériku som do hladka vymixovala avokádo pokvapkané citrónovou šťavou, soľou a dvomi paradajkami. Avokádovú zmes som pridala k špargle a spolu premixovala.
-
Nátierku som podávala na hriankach doma upečeného chlebu (špaldová múka, kukuričná polenta, slnečnicové jadierka).
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů