RATATOUILLE S KURECIM A SALATKEM

Báječné lowcarb jídlo, plné zeleniny - v sezóně cuket a rajčat jako když najdeme! Děkujeme za skvělý recept Zuzce Causeway :)

RATATOUILLE S KURECIM A SALATKEM

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
kuřecí prsa 3 kusy
česnek medvědí sušený 10 g
petrželka, petrželová nať sušená 1 lžička
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 lžička
paprika sladká mletá 1 lžička
olivový olej 1 lžíce
cibule červená 1 kus
cibule 1 kus
paprika kapie 1 kus
cuketa 2 kusy
lilek 1 kus
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 lžička
citrón 1 kus
rajčata 3 kusy

Postup přípravy

  1. Maso si naklepeme, osolime a pridame veskere susene ingredience a z prudka osmaneme na obouch stranach a zabalime do alobalu a nechame odpocivat,masicko hezky dojde a je stavnate.

  2. Vse si nakrajime na kosticky , kazda surovina zvlast do misticek. Na panev si dame trochu olivace a dame prvni cibuli, az je do zlatova, dame zpatky do misky a tohle vse opakujeme az mame vse orestovano.

  3. Pak vse dame spolu a malou chvilku zahrejeme a pridame sul, pepr a stavu z citronu, delam to tak aby kazda surovina mela stejny krupavy skus. Na talir dam jako prvni salat na to ratatouille a kuratko.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů