Řapíkatý celer s žampiony
Jednoduchá, rychlá příloha.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
- Lchf, low carb
- Paleo
- Primal
- Přílohy
- Restování
- Rostlinný původ
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
celer řapíkatý | 6 stonků |
žampiony čerstvé | 200 g |
olivový olej panenský | 2 lžíce |
sůl | 0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Řapíkatý celer a žampiony pokrájíme. Na olivovém oleji (nebo másle) orestujeme nejdříve žampiony, pak přidáme i řapíkatý celer a ještě zarestujeme - zelenina by měla být na skus. Osolíme dle chuti.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů