RAMEN z vepřového bůčku

Sytá lowcarb polévka se shirataki ( konjac ) nudlemi, vejcem, žampiony, ředkvičkou a jarní cibulkou. Děkujeme Iris Stranska Roger Ruiz za recept :)

RAMEN z vepřového bůčku

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřový bok, bůček bez kosti 500 g
sádlo 1 lžíce
cibule červená 1 kus
zázvor, čerstvý kořen 5 cm
chilli jalapeňos papričky 1 kus
česnek stroužky 5 kusů
bobkový list celý sušený 2 kusy
nové koření 5 kuliček
pepř černý celý 5 kuliček
cibulka jarní, sečka 2 kusy
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Cibulku, cesnek, chilli nakrajime na drobno, zazvor rozmackneme nozem a spolecne orestujeme na sadle. Kdyz nam to chyta zlatavou barvu, dame do stran podel hrnce a v prostredku orestujeme bucek ze vsech stran. Zalijeme vodou, pridame bobkovy list, nove koreni, pepr a jarni cibulku do uzlicku, sul. Varime do zmeknuti masa.

  2. Maso vyjmeme, nechame trochu schladnout a nakrajime na platky. Vyvar precedime a popripade dochutime. Podavame s konjac nudlemi, restovanymi zampiony, vejcem, jarni cibulkou, redkvickou a cernym sezamem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů