RAMEN z vepřového bůčku

RAMEN z vepřového bůčku

Sytá lowcarb polévka se shirataki ( konjac ) nudlemi, vejcem, žampiony, ředkvičkou a jarní cibulkou.

Děkujeme Iris Stranska Roger Ruiz za recept :)

Postup přípravy

  1. Cibulku, cesnek, chilli nakrajime na drobno, zazvor rozmackneme nozem a spolecne orestujeme na sadle. Kdyz nam to chyta zlatavou barvu, dame do stran podel hrnce a v prostredku orestujeme bucek ze vsech stran. Zalijeme vodou, pridame bobkovy list, nove koreni, pepr a jarni cibulku do uzlicku, sul. Varime do zmeknuti masa.

  2. Maso vyjmeme, nechame trochu schladnout a nakrajime na platky. Vyvar precedime a popripade dochutime. Podavame s konjac nudlemi, restovanymi zampiony, vejcem, jarni cibulkou, redkvickou a cernym sezamem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte