Rajčatová polévka - nízkosacharidová

Ali

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Rajčatová polévka - nízkosacharidová

Tato rajčatová low carb(LC) polévka může být i pikantní...zkuste!

Postup přípravy

  1. Dvě větší cibule na ghi, přidala jsem 2 menší mrkve, 1 petržel a 2 stroužky česneku. Po zarestování trochu ml.kmínu, kurkuma, him.sůl, pak 2 plechovky natur loupaných krájených rajčat (jsou bez přídavku cukru, soli). Nechám dusit do hotova. Pokud je to husté, nevadí. Rozmixovat na krém.

  2. Pak jsem přidala smetanu 31%-tní a přidala jsem asi deci smetany na vaření k naředění hustoty. Nechat chvilku povařit a je to.

    Sladká je úplně akorát, spíš taková kyselkavo/sladká.

  3. Uvařila jsem si vejce a šup s ním do polévky. Petrželka a chilli koření.

    Můžete dozdobit zakysankou nebo strouhaným sýrem, mě to chutná takto jen polévka, vejce..

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte