Výborné lowcarb jídlo "co dům dal"...
Pokud se vám recept líbí, další můžete sledovat:
https://www.instagram.com/p/CoxFob9sCGF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 1h
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
200 g |
200 g |
70 g |
70 g |
1 špetka |
1 špetka |
Náplň | |
3 kusy |
3 kusy |
100 g |
100 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 g |
1 g |
1 špetka |
1 špetka |
100 g |
100 g |
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu 1 kus |
1 kus |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 hrst |
1 hrst |
Postup přípravy
-
Máslo rozpustíme a zamícháme s mandlovou moukou a solí. Natlačíme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů do zezlátnutí.
-
Vejce si rozkvedláme se smetanou a kořením. Ingredience naskládáme na korpus a zalijeme připravenou směsí. Pečeme na 160-170 stupňů cca 45 minut.
Makronutrienty
13%
27%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 404 kJ | 3 064 kJ |
Kalorická hodnota | 336 kcal | 732 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,18 g
1,85 g |
13,5 g
4,03 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,618 SVJ | 1,35 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
29,5 g
8,47 g |
64,4 g
18,5 g |
Bílkoviny | 13,3 g | 29 g |
Sůl | 1,11 g | 2,42 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů