Pyré z pečené dýně a kuřecí prso
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Orestování
- Párty
- Pečení
- Primal
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
dýně Hokkaido | 250 g |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
cibule | 1 kus |
česnek stroužky | 2 kusy |
rozmarýn | 1 snítka |
máslo čerstvé | 1 lžička |
kuřecí prsa | 150 g |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
sádlo | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Dýni nakrájíme i se slupkou, osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou cibuli, rozmarýn a máslo. Dáme do zapékací mísy a pečeme na 180 st. doměkka. Pak vyjmeme rozmarýn a rozmixujeme tyčovým mixérem. Podle chuti dosolíme.
-
Kuřecí prso rozkrojíme na menší kousky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na sádle.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů