Pyré z pečené dýně a kuřecí prso

Romča

Pyré z pečené dýně  a kuřecí prso

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
dýně Hokkaido 250 g
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
cibule 1 kus
česnek stroužky 2 kusy
rozmarýn 1 snítka
máslo čerstvé 1 lžička
kuřecí prsa 150 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
sádlo 1 lžička

Postup přípravy

  1. Dýni nakrájíme i se slupkou, osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou cibuli, rozmarýn a máslo. Dáme do zapékací mísy a pečeme na 180 st. doměkka. Pak vyjmeme rozmarýn a rozmixujeme tyčovým mixérem. Podle chuti dosolíme.

  2. Kuřecí prso rozkrojíme na menší kousky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na sádle.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů