Pstruh na másle a restovaná cuketa - LC

Laduš

Pstruh na másle a restovaná cuketa - LC

Pstruh patří mezi naše nejoblíbenější ryby. Výhodou je krásně pevné maso, které není tolik cítit rybinou a kterému stačí jednoduchá úprava. Jako low carb příloha se skvěle hodí například cuketa. :)

Postup přípravy

  1. Pstruha jsem omyla a osušila papírovou utěrkou. Osolila jsem ho a posypala drceným kmínem. Nemusíte se bát osolit víc, ona to ta ryba snese, když je vcelku i s kůží. Pstruha osobně považuji za jednu z nejchutnějších ryb, proto to není nutno přehánět s nějakým výrazným kořením a úprava stačí jednoduchá.

  2. Smažila jsem na pánvi na přepuštěném másle. Z každé strany cca 8 minut. Mám ráda, když je kůže krásně křupavá.

  3. Cuketu jsem oloupala, očistila a nakrájela na kostičky. Potom jsem na pánvi rozehřála máslo, přidala cuketu, osolila a orestovala.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte