Pstruh lososovitý s brokolicí - nízkosacharidový

Oli

Ryby k obědu jsou vždy skvělá volba. Když talíř doplníme low carb (LC) přílohou, čerstvou zeleninou a zdravými tuky, naše tělo i mysl nám budou vděčné:).

Pstruh lososovitý s brokolicí - nízkosacharidový

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
pstruh lososovitý filet 600 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
kořenicí směs na ryby 1 lžička
sůl 2 špetky
brokolice 1 kus
ledový salát 0,5 kusu
rajčata cherry 6 kusů
paprika kapie 0,5 kusu
sůl 1 špetka
majonéza 3 lžíce

Postup přípravy

  1. Na ghí si dáme osolené a okořeněné porce pstruha lososovitého. Orestujeme z obou stran. Mezitím si na pařáčku podusíme osolené růžičky brokolice - na skus.

  2. Servírujeme s čestvou zeleninou a lžící domící majonézy. Tu vyrobíme z 200 ml panenského oleje, 1 vajíčka, soli a citron. šťávy.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů