Pstruh lososovitý s brokolicí - nízkosacharidový
Ryby k obědu jsou vždy skvělá volba. Když talíř doplníme low carb (LC) přílohou, čerstvou zeleninou a zdravými tuky, naše tělo i mysl nám budou vděčné:).
- 20m
- 3 porce
- jednoduché
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
pstruh lososovitý filet | 600 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
kořenicí směs na ryby | 1 lžička |
sůl | 2 špetky |
brokolice | 1 kus |
ledový salát | 0,5 kusu |
rajčata cherry | 6 kusů |
paprika kapie | 0,5 kusu |
sůl | 1 špetka |
majonéza | 3 lžíce |
Postup přípravy
-
Na ghí si dáme osolené a okořeněné porce pstruha lososovitého. Orestujeme z obou stran. Mezitím si na pařáčku podusíme osolené růžičky brokolice - na skus.
-
Servírujeme s čestvou zeleninou a lžící domící majonézy. Tu vyrobíme z 200 ml panenského oleje, 1 vajíčka, soli a citron. šťávy.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů