Pstruh lososovitý s brokolicí - nízkosacharidový

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Pstruh lososovitý s brokolicí - nízkosacharidový

Ryby k obědu jsou vždy skvělá volba. Když talíř doplníme low carb (LC) přílohou, čerstvou zeleninou a zdravými tuky, naše tělo i mysl nám budou vděčné:).

Postup přípravy

  1. Na ghí si dáme osolené a okořeněné porce pstruha lososovitého. Orestujeme z obou stran.

    Mezitím si na pařáčku podusíme osolené růžičky brokolice - na skus.

  2. Servírujeme s čestvou zeleninou a lžící domící majonézy. Tu vyrobíme z 200 ml panenského oleje, 1 vajíčka, soli a citron. šťávy.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte