Pstruh (lososovitý) na pánvi s pečenou zeleninou

Jíťa

Rychlý zdravý oběd nebo večeře. Dbejte na kvalitu ryb, které i zásadně ovlivní jejich chuť :) Místo lososovitého pstruha můžete použít pstruha, lososa nebo jinou oblíbenou rybu.

Pstruh (lososovitý) na pánvi s pečenou zeleninou

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
pstruh lososovitý filet 200 g
brambory pozdní 70 g
cuketa 100 g
batáty, sladké brambory 70 g
olivový olej 8 ml
máslo čerstvé 5 g
sůl 1 špetka
pepř 1 špetka
kořenicí směs provensálské bylinky 3 g

Postup přípravy

  1. Do trouby dáme na 200° péct brambory (můžeme použít pouze ty nebo nakombinovat s batáty jako je to zde v receptu). Místo batátů lze také použít mrkev. Po 15 min přidáme cuketu a pečeme ještě zhruba 10 minut. Filet z pstruha nebo jiné ryby osolíme, osmahneme na směsi másla a olivového oleje. Servírujeme :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů