Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory

V pozadí (na fotce už není vidět) růžové Cabernet rosé a ledový salát se zakysanou smetanou :-))

Postup přípravy

  1. Pohanku propláchneme, přivedeme k varu, vypneme a přidáme bujon. Necháme dojít asi 20 minut.

    Do hotové vmícháme kukuřici. Můžeme dochutit hořčicí, solí, pepřem, ale opatrně, necháme vyniknout rybu :-).

  2. Filety si omyjeme, osušíme, posypeme kořením a solí, opečeme na oleji, ke konci přidáme máslo pro vůni.

  3. Pro chlapy ještě opečeme brambůrky, posypeme patrželkou a zdravě poobědváme :-).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte