Pštrosí vejce pečené na kysaném zelí - LC

Pštrosí vejce pečené na kysaném zelí - LC 1 další fotka

Hodně známé jídlo, tady v low carb verzi. Báječný efektní oběd od Kači Kolníkové, děkujeme :)

Jako příloha jsou kedlubnové brambory.

Postup přípravy

  1. V míse jsem dostatečně rukou prohnětla maso, koření, 2 vejce, mouku, droždí, sýr a cibulku. Uvařené vajíčka jsem obalila mletým masem.Do pekáčku jsem nalila půlku oleje a rozprostřela lehce vymačkané zelí které jsem posypala drceným kmínem a červenou paprikou.

  2. Na to jsem položila obalené vejce a ty polila zbytkem oleje. Pekla jsem na 200 stupňů do upečení masa. Prostě až budou koule pěkně zlatavé. V průběhu pečení jsem jednou podlila troškou vody.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte