Pražma královská s růžičkovou kapustou - LC

Laduš

Pražma královská s růžičkovou kapustou - LC

Pražma připravená tímto způsobem je mimořádně chutná. :)

Postup přípravy

  1. Rybu jsem opláchla a důkladně osušila. Na obou stranách jsem udělala v kůži zářezy. Ploutvičky neodřezávejte, je to delikatesa. Potom jsem si připravila marinádu. Pražmu jsem vydatně osolila, trochu opepřila a z obou stran jsem do ní vetřela marinádu tak, aby se dostala i do zářezů. Trochu marinády jsem dala i do břicha. Nechala jsem marinovat jednu hodinu. Potom jsem rybu usmažila z obou stran na pánvi na přepuštěném másle.

  2. Růžičkovou kapustu jsem orestovala na másle a trochu osolila.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte