Pórková polévka s kešu ořechy a vejcem

Julie Zákostelecká - Paleozdravě

Polévky jsou grunt. A ty krémové obzvlášť. Tahle je navíc voňavá , lahodná a krásně zasytí.

Pórková polévka s kešu ořechy a vejcem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
pórek 200 g
sádlo 10 g
voda 250 ml
ořechy kešu 30 g
vejce slepičí střední, m 1 kus

Postup přípravy

  1. Kešu ořechy namočíme do vody minimálně na 30 minut a přidáme k nim špetku soli. Vodu před použitím vylijeme a kešu propláchneme. Na sádle orestujeme nakrájený pórek, zalijeme vodou, vaříme do změknutí. Poté směs přesuneme do mixéru a spolu s kešu ořechy rozmixujeme do hladka. Osolíme a opepříme dle chuti. Do hotové polévky vložíme vajíčko - můžete si vybrat jestli vařené nebo zastřené.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů