Pórková polévka s kešu ořechy a vejcem

Julie Zákostelecká - Paleozdravě

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Pórková polévka s kešu ořechy a vejcem

Polévky jsou grunt. A ty krémové obzvlášť. Tahle je navíc voňavá , lahodná a krásně zasytí.

Postup přípravy

  1. Kešu ořechy namočíme do vody minimálně na 30 minut a přidáme k nim špetku soli. Vodu před použitím vylijeme a kešu propláchneme.

    Na sádle orestujeme nakrájený pórek, zalijeme vodou, vaříme do změknutí. Poté směs přesuneme do mixéru a spolu s kešu ořechy rozmixujeme do hladka. Osolíme a opepříme dle chuti.

    Do hotové polévky vložíme vajíčko - můžete si vybrat jestli vařené nebo zastřené.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte